Anlık Bildirim

Half-Life’ın geliştirme sürecindeki prototipler ortaya çıktı

Oyun dünyasını ve özellikle FPS oyunları şekillendiren en unutulmaz oyunlardan biri olan Half-Life serisinin ilk oyununun geliştirme sürecinden görüntüler yayınlandı.

Half-Life’ın geliştirme sürecindeki prototipler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

20 yıldan uzun süre önce çıkış yapan ve FPS oyunlarını şekillendiren Half-Life’ın ilk oyununun geliştirme sürecinden videolar geldi. 20 yıldan uzun süredir oyun dünyasında olan ve Valve, Sony, EA, Take-Two ve Microsoft’ta çalışmış olan Brett Johnson, TikTok hesabından geçmiş Half-Life prototipleri yayınladı.

Oyunlar geliştirilme sürecinde çok farklı fikirsel, dizayn ve hikaye değişimleri geçirdiği için prototipler oyundan bir hayli farklı olabiliyor. Ancak yine de, bir zamanların en popüler oyunlarından olan Half-Life’ın geliştirme sürecinden görüntüler görmek, içimizdeki Half-Life özlemini biraz dindirecektir. Aşağıdaki linklerden, prototiplerin videolarına ulaşabilirsiniz.

Early HL Prototype 000 #halflife #design #leveldesign (tiktok.com)

Half-Life Prototype 001 #halflife #games #valve #leveldesign (tiktok.com)

Some of my Half-Life work, Part 2. #valve #halflife #design #games #leveldesign (tiktok.com)

 

Half-Life, 1998 yılında Valve tarafından geliştirilmişti. Oyun dünyasının en başarılı oyunlarından sayılan ve kendinden sonra gelen birçok oyunu şekillendiren Half-Life, Counter-Strike gibi oyunların da fikir kaynağı olmuştu. Half-Life 2 ile de oyunlardaki fizik motorlarına ilham veren Valve, en son oyunu Half-Life:Alyx ile de VR oyunlarının ne kadar iyi olabileceğini gösterdi. Geçtiğimiz yıl Alyx sonrası ümitlenen hayranların belki de çok beklemesine gerek kalmaz ve Half-Life dünyasına ait yeni oyunlarla buluşuruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim