Anlık Bildirim

HBO'nun yeni fantastik/korku dizisi Lovecraft Country'den ilk fragman

Lovecraft Country önümüzdeki Ağustos ayında yayınlanmaya başlayacak. Dizi, 2019'un popüler korku filmi Us'ın yaratıcısı olan Jordan Peele tarafından hazırlanıyor.

HBO'nun yeni fantastik/korku dizisi Lovecraft Country'den ilk fragman Tam Boyutta Gör

HBO'nun yeni fantastik korku dizisi Lovecraft Country'den bugün ilk fragman yayınlandı. Son yılların yükselen isimlerinden olan Jordan Peele tarafından hazırlanan dizi, ilk fragmanıyla hiç de fena görünmüyor.

Ünlü yazar Matt Ruff'un 2016 yılında yayınladığı aynı adlı kitaptan uyarlanan Lovecraft Country, korku ve fantastik öğeleri bir araya getiriyor. İsminden de anlaşıldığı gibi dizide/kitapta, fantastik korku türünün yaratıcısı olan H. P. Lovecraft'ın eserlerinden esinlenilmiş. 

1950'li yılların Amerikasında geçen Lovecraft Country'nin ele aldığı önemli konulardan birisi de ırkçılık. Bildiğiniz gibi o dönemlerin Amerikasında ırkçılık, sosyal hayatı çok sert bir şekilde etkiliyordu. Dizide de baş rollerde genellikle siyahi karakterler var. Korku, gerilim ve fanteziyle birlikte ırkçılık da Lovecraft Country'nin temalarından olacak. 

HBO'nun yeni fantastik/korku dizisi Lovecraft Country'den ilk fragman Tam Boyutta Gör

Lovecraft Country'nin yaratıcı koltuğunda Jordan Peele'e Misha Green eşlik ediyor. Dizinin başrollerinde ise Jonathan Majors, Courtney B. Vance ve Michael K. Williams gibi isimler var.

Lovecraft Country önümüzdeki Ağustos ayında HBO'da yayınlanmaya başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim