Anlık Bildirim

Hi-Fi Rush’ın Nintendo Switch 2’ye geleceği iddia ediliyor

Farklı platformlarda oyun çıkaracağını açıklayan Xbox, Hi-Fi Rush ve Sea of Thieves gibi yapımların PS5 versiyonunu duyurmuştu. İddialara göre Hi-Fi Rush Nintendo Switch 2’ye de gelecek.
Hi-Fi Rush Nintendo Switch 2 platformuna çıkabilir Tam Boyutta Gör
Son yıllarda birçok stüdyo satın alan Microsoft, Xbox Game Studios altındaki stüdyoların yapımlarını daha fazla oyuncuya ulaştırmak istiyor. Bu doğrultuda Phil Spencer, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Xbox etkinliğinde bazı oyunların diğer platformlara geleceğini de belirtmişti. Etkinliğin ardından bu oyunların Pentiment, Grounded, Sea of Thieves ve Hi-Fi Rush olduğu açıklanmıştı. Peki bu oyunlar hangi platformlara gelecek?

Hi-Fi Rush Nintendo Switch’e gelecek mi?

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan sızıntılar, Hi-Fi Rush’ın Playstatation 5 ve Nintendo Switch'e çıkacağını belirtmişti. Ancak Microsoft’un planladığı yapımlar arasından yalnızca Pentiment ve Grounded Nintendo Switch için çıkış yapacak. Hi-Fi Rush ise 19 Mart’ta PS5 oyuncuları ile buluşacak. Peki Hi-Fi Rush neden Nintendo platformunu es geçiyor?

Oyun dünyasının en güvenilir kaynaklarından olan Tom Henderson, konu hakkında bir açıklama yaptı. Henderson’a göre Hi-Fi Rush, Nintendo Switch 2 platformuna çıkacak ve bu nedenle yapımın orijinal Switch’e gelmeyecek. Nintendo’nun yeni nesil konsolu muhtemelen 2025 yılında satışa sunulacak. Hi-Fi Rush oynamak isteyen oyuncular ise o zamana kadar yapımı Xbox, PC ve PS5 platformları üzerinden oynayabilecek.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim