Anlık Bildirim

Hideo Kojima, yeni korku oyunu OD’yi duyurdu: “Bu bir oyun, film ve yeni medya”

Oyun dünyasının ikonik ismi Hideo Kojima sürpriz bir şekilde yeni koru oyunu OD’yi duyurdu. OD güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken bir şekilde Jordan Peele de işin içinde görünüyor.
Hideo Kojima'dan yeni korku oyunu: “OD” Tam Boyutta Gör
Hideo Kojima, The Game Awards'ta sürpriz olmayacak bir şekilde sahne aldı ancak sahneye beklenen Death Stranding 2 için çıkmadı. Bunun yerine Kojima, yeni korku oyunu OD'yi duyurmak için aktör ve yönetmen Jordan Peele ile sahneye çıktı. OD için şimdilik bilinenler ve gösterilenler çok sınırlı olsa da iddia edilenler hayli ilgi çekici.

Kojima’dan yeni oyun: OD

Kojima Productions ve Xbox Game Studios, The Game Awards'da OD'yi resmen duyurdu. Dünyaca ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima, "Get Out", "Us" ve "Nope" filmlerinin ünlü yönetmeni Akademi Ödüllü film yapımcısı Jordan Peele ile ortaklık kurdu. Peele projede yer alan birkaç yetenekli hikaye anlatıcısından biri olacak.

Hideo Kojima'dan yeni korku oyunu: “OD” Tam Boyutta Gör
Kojima, yaptığı açıklamada OD için "Çok benzersiz, sürükleyici ve tamamen yeni bir oyun tarzı” dedi. Hatta sahnede yaptığı bir konuşmada şu ifadeleri kullanıyor: “OD bir oyun, beni yanlış anlamayın, ama aynı zamanda bir film ve aynı zamanda yeni bir medya biçimi.” Xbox Game Studios ve stüdyonun bulut oyun teknolojisiyle birlikte çalışılan OD için duyuru yazısında “oyun ve filmin sınırlarını bulanıklaştırırken, korku eşiğinizi test etme kavramını ve korkudan ölmenin ne anlama geldiğini araştırıyor” ifadeleri kullanılıyor.

Yayınlanan kısa tanıtım videosunda Sophia Lillis ("Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"), Hunter Schaffer ("Euphoria") ve Udo Kier'in ("Flesh for Frankenstein") yeni projede başrolleri paylaşacaklarını da görüyoruz. Videoda bu isimlerin herhangi bir şey ifade etmeyen garip bir cümleyi tekrarladıklarını görüyoruz.

OD için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Belli ki Xbox'ta yayınlanacak ve bunun PC'de de yayınlanacağı anlamına geldiğini varsayıyoruz.

Kaynakça https://www.kojimaproductions.jp/en/OD-announcement https://www.theverge.com/2023/12/7/23993035/hideo-kojima-od-xbox Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3798 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hideo kojima, kojima productions ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim