Anlık Bildirim

Hileciler yüzünden Call of Duty Warzone’un crossplay özelliği kapatılabilir

Call of Duty: Warzone tüm platformlarda cross-play (platformlar arası oynama) desteği sunuyor fakat bu özellik hileciler yüzünden yakın zamanda kalıcı olarak kapatılabilir.

Hileciler yüzünden Call of Duty Warzone’un crossplay özelliği kapatılabilir Tam Boyutta Gör

Call of Duty’nin battle royale temalı ücretsiz oyunu Call of Duty: Warzone, crossplay özelliği ile oyuncuların takdirini kazanmıştı. Crossplay özelliği sayesinde aynı sunucuda PC, PS4 ve Xbox One oyuncuları birbirleri ile mücadele ediyor.

Oyun yapımcıları, oyuncular arasında adil şartlar altında rekabet olması adına crossplay özelliğine sıcak bakmıyordu. Call of Duty Warzone, cesur bir hamleyle çıktığı günden beri crossplay oyun sunuyor ancak konsol oyuncuları bu durumdan pek memnun değil.

Eurogamer’ın haberine göre COD Warzone oyuncuları, wall hack ve aimbot hilesi kullanan PC oyuncularından muzdarip durumda. Üstelik crossplay eşleşmelerde şikayet seçeneği olmadığı için hileciyi bildirmek mümkün değil.

Hileciler yüzünden Call of Duty Warzone’un crossplay özelliği kapatılabilir Tam Boyutta Gör

Oyunun güvenlik ekibi Infinity Ward, 13 Nisan tarihinde attığı bir tweet’te 70 binden fazla hilecinin banlandığını söylemişti. Görünen o ki bu ban dalgası pek fayda etmemiş. Oyun ücretsiz olduğu için, hileciler banlansa bile bir şekilde yeniden katılabiliyor. Reddit’te çok sayıda kullanıcının hilecilerden şikayetçi olduğunu görüyoruz.

Konsol kullanışıysanız crossplay özelliğini devre dışı bırakarak maç araması yapabilirsiniz ancak bu durumda eşleşmek 5 dakikaya yakın sürüyor. PC kullanıcılarının ise hilecilerden kaçış yöntemi bulunmuyor. Konsol oyuncuları eşleşme süresinin kısalması için crossplay özelliğinin kalıcı olarak kaldırılmasını istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11395 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
CoD warzone, call of duty ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim