Anlık Bildirim

Hogwarts Legacy büyük ilgi görüyor

Hogwarts Legacy için meraklı bekleyiş sona erdi. Deluxe paketi satın alanlar 72 saat önceden oyuna erken erişim şansı elde ederken yayın platformları doldu taştı. 
Hogwarts Legacy
Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi Hogwarts Legacy bugün itibariyle açılışını gerçekleştirirken, erken erişim seçeneği sayesinde önemli bir başarı elde etti. Oyuncular erken erişime büyük ilgi gösteriyor.

Hogwarts Legacy çıktı mı?

799TL’lik paket ile 72 saatlik erken erişim sunan Hogwarts Legacy oyununa oyuncular adeta akın etti. Oyunun çıkışından önce toplam 500 bin civarında anlık erken erişim kullanıcısı olduğu ifade ediliyor. Böylece Fallout 4 oyununa ait olan 474 bin oyuncu sayısı da geçilmiş oldu. Rekor ise 1 milyon kişi ile Cyberpunk 2077 oyununda.

Erken erişim hamlesi yayıncılar için de adeta nimet gibi oldu. Oyunun ilk inceleme ve uzun oynanış videoları yanında sürekli canlı yayınlarla platformlar dolup taşmış durumda. Twitch üzerinde 1 milyondan fazla anlık izleyici ile tarihi bir rekor kırıldı. Erken erişim sadece 100 farkla sunulmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9268 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hogwarts legacy, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim