Anlık Bildirim

HTC’nin Metaverse odaklı telefonu ertelendi

Zamanında telefon dünyasının liderlerinden olan HTC, uzun süredir üst seviye telefon üretmiyordu. Şirket, bu sene Metaverse odaklı üst seviye cihaz geliştirdiğini belirtmişti ancak cihaz ertelendi.

HTC’nin Metaverse odaklı telefonu ertelendi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon devriminin başlangıcında Samsung ile beraber Android dünyasına hükmeden HTC, pazar payının neredeyse tamamen kaybetti. HTC, 2018 yılından beri üst seviye amiral gemisi cihaz üretmeyi de bırakmıştı ancak bu senenin başında firma, Metaverse odaklı yeni bir üst seviye akıllı telefon geliştirdiğini duyurmuştu. Ancak görünüşe göre cihaz ertelenmiş durumda.

Nisan ayında çıkış yapacaktı

HTC’nin Metaverse odaklı telefonunun Nisan ayında tanıtılması planlanıyordu ancak Nisan ayında HTC herhangi bir duyuru yapmadı. Bunun üzerine HTC sonunda bir açıklama yaptı. Firma, “Metaverse” cihazının ertelenmek zorunda kaldığını belirtti. Gecikmenin sebebi ise özellikle Tayvan’da devam eden COVID-19 sebepli tedarik zinciri problemlerine bağlandı.

HTC’nin Metaverse odaklı akıllı telefonun nasıl bir yenilik ile geleceği bilinmiyor ancak firma zamanında kripto cüzdan entegre bir akıllı telefon tanıtmıştı. Metaverse odaklı cihazın HTC’nin Vive Flow VR cihazı ile beraber çalışması da ihtimallerden biri olarak gözüküyor. HTC’nin Metaverse odaklı Android telefonu, firmanın 2018’de tanıttığı U12+’dan sonraki ilk üst seviye akıllı telefonu olacak. Bakalım HTC, yeni telefonu ile pazar payından bir parça çalabilecek mi.

Kaynakça https://9to5google.com/2022/05/27/htc-metaverse-phone-delay/#:~:text=HTC's%20Metaverse%2Dfocused%20Android%20phone%20hit%20with%20a%20real%2Dworld%20delay&text=It's%20been%20ages%20since%20HTC,because%20of%20the%20real%20world. https://winfuture.de/news,129882.html https://static0.srcdn.com/wordpress/wp-content/uploads/2022/03/HTC-Metaverse-Phone-Render.jpg Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim