Anlık Bildirim

Huawei 5G CPE Pro 2 mobil modem tanıtıldı

Huawei 5G CPE Pro 2 mobil modem Baloong 5000 iletişim yongası ile 3.6GBPS aktarım hızlarına ulaşabiliyor. Ayrıca 4G ve sabit telefon hattı desteği de sunuluyor.

Huawei 5G CPE Pro 2 mobil modem tanıtıldı Tam Boyutta Gör

5G standardında kolları erken sıvamanın faydasını gören Huawei sürekli yenilik geliştirerek avantajı elinde tutmaya çalışıyor. Firma şimdiden 5G destekli ikinci nesil mobil modemini hazırladı.

Huawei 5G CPE Pro 2 özellikleri

Huawei 5G CPE Pro 2 mobil modem ilk nesil gibi yine 7nm sürecindeki Baloong 5000 iletişim yongasını kullanıyor. Huawei farklı optimizasyonlarla 2.3GBPS olan veri aktarım hızlarını 3.6GBPS seviyesine çıkarmayı başarmış.

Baloong 5000 yongası kısa mesafede yüksek hızlı ve uzak mesafede düşük hızlı indirme teknolojilerini desteklerken 5G Super Uplink teknolojisi ile de bu ikisini birleştirerek en optimal hızları sunuyor. Ayrıca 4G ve sabit telefon hattı özellikleri de mevcut.

MU-MIMO çoklu anten dizilimini destekleyen cihaz aynı anda 128 cihaza bağlantı kurabiliyor. Ayrıca WiFi 6 destekli Huawei telefonları ile kısa mesafede yüksek hızlara ulaşabiliyor. Soğutucu fan modemi 5 derece civarında tutarken gürültü seviyesi de 30 desibel oluyor. Huawei 5G CPE Pro 2 ilk olarak Çin’de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim