Anlık Bildirim

Huawei nova 5z modelinin resmi görseli yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin, nova 5 serisi adı altında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefonu nova 5z'nin resmi fotoğrafı ve özellikleri ortaya çıktı.

Huawei nova 5z modelinin resmi görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Huawei, nova 5 serisi altında beş akıllı telefonu piyasaya sürmüştü. Şirket bugün, çok yakında piyasaya süreceği nova 5z'nin resmi görselini paylaşırken, cihazın özellikleri de su yüzüne çıktı.

21 Ekim tarihinde tanıtılabilir

Huawei, Çin'in popüler sosyal ağı Weibo hesabında nova 5z görselini paylaştı ve cihazın nova 5i Pro modeline oldukça benzediğini söylemek mümkün. Delikli ekrana sahip olan cihazın arka panelinde, ortalanmış bir şekilde konumlandırılan kare şeklinde dörlü kamera göze çarpıyor. Kamera modülünün hemen altında ise parmak izi okuyucunun olduğuğunu görüyoruz. Arka kameranın 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensöründen oluştuğu belirtilmiş.

Huawei nova 5z modelinin resmi görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

Cihazın ön kamerası ise görüntülü görüşme ve selfie çekiminin kaliteli olması bakımından 32 MP çözünürlüğe sahip. Kirin 810 yonga setiyle güçlendirilen cihazın piyasaya çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Ancak telefonun yayınlanan görselinde kilit ekranındaki tarih 21 Ekim olarak görünüyor. Bu detay, tanıtım tarihi için bir ipucu olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim