Anlık Bildirim

Huawei P60 için 5G kılıf tanıtıldı

Satışa çıktığında sadece 4G teknolojisini kullanabilen Huawei P60 akıllı telefon serisi, geliştirilen özel bir kılıf ile birlikte 5G desteği de sunmaya başladı. 
Huawei P60 Tam Boyutta Gör
Ambargolar nedeniyle 5G gibi en yeni teknolojilere erişimi olmayan Huawei, üçüncü taraf çözümlerle engelleri aşmaya çalışıyor. Geçen yıl Huawei P50 serisi için satışa çıkan 5G kılıfı bu yıl da Huawei P60 serisine geldi.

SoyeaLink tarafından geliştirilen 5G kılıfı Huawei P60 modelinin engelini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. 5GNR Sub-6GHz ağları ile uyumlu olan kılıf içerisinde bulunan eSIM sayesinde telefona 5G yeteneği kazandırıyor.

Kılıf telefonun kendi modemi ile uyumlu çalışıyor ve bildirim ekranında tek bir kart bağlantısı görünüyor. Kullanıcı iki modem arasında akıcı geçiş yapabiliyor. Bunun için telefona özel bir uygulama kurmak gerek.

USB Tip-C girişi üzerinden 88W hızlı şarjı destekleyen kılıfta iki adet Cortex-A55 çekirdeği bulunan bir işlemci yer alıyor. Bununla birlikte dahili bir bataryası olmadığı için telefonun kullanım süresini biraz kısaltabilir. Henüz 5G kılıfı için bir fiyat mevcut değil ancak önceki nesil 120$ civarındaydı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim