Anlık Bildirim

Huawei telefonlar için ücretsiz garanti uzatma ve tamir indirimleri başladı

Huawei marka telefon, bilgisayar ve tablet bilgisayar sahiplerinin yararlanabileceği Huawei Servis Festivali başladı. Huawei Servis Festivali'nin detayları haberimizde.

Huawei Servis Festivali başladı Tam Boyutta Gör

Huawei, telefonlar için yeni bir indirim kampanyası başlattı ancak bu kampanya yeni telefon almayı düşünenleri değil Huawei telefon sahiplerinin ilgisini çekecek. Huawei servislerindeki onarım ücretlerinde yüzde 50’ye varan indirim ve ücretsiz ek garanti avantajlarının sunulduğu Huawei Servis Festivali başladı..

Ücretsiz garanti uzatma

Hali hazırda garantisi devam eden Huawei telefon sahipleri, garanti süresini 6 ay daha uzatabiliyor. Böylelikle 24 ay olan garanti süresi 30 aya uzuyor. Tamamen ücretsiz olan garanti uzatma hizmetinden yararlanmak için telefonunuzdaki “Destek” uygulamasını “My Huawei” uygulaması üzerinden güncelleyin. Ardından “Destek” uygulamasını açın ve Huawei Servis Festivali kampanyası içindeki “Ücretsiz 180 gün ek garanti” yazısının yanındaki Talep Et butonuna dokunun. Böylelikle garanti sürenize 6 ay daha eklemiş olacaksınız.

Huawei Servis Festivali başladı

Pil değişiminde indirim

Kullandığınız telefonun, tablet veya bilgisayarınızın pili eskisine göre daha çabuk bitiyor olabilir. Bu durumda telefonunuzun pilini değiştirerek eski performansına dönmesini sağlayabilirsiniz. Huawei Servis Festivali kapsamında batarya değişim ücretlerinde yüzde 70’e varan indirim yapıldı. İndirimli batarya değişim fiyatlarını aşağıdaki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz:

https://consumer.huawei.com/tr/support/battery-service/

Onarım ücretlerinde indirim

Ekran, anakart ve arka kapak değişiminde indirimler yapılmış. Bazı modellerdeki indirim oranı yüzde 50’ye varıyor. Kampanya sayfasındaki bilgilendirme tablosunda hangi modelde ne kadar indirim yapıldığı belirtiliyor.

https://consumer.huawei.com/tr/support/spareparts_special_offer/

Onarım ve değişim kampanyaları yalnızca belirli servislerde geçerli. Servise kargoyla gönderimlerde indirim yapılmıyor yani servise kendisi gelen kullanıcılar indirimden yararlanabiliyor. Maalesef çoğu şehirdeki müşteriler kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyanın geçerli olduğu servisler aşağıda yer alıyor.

İndirim kampanyası Huawei Servis Merkezi Canpark, Huawei Deneyim Mağazası İstanbul İstinye Park, Huawei Servis Merkezi İstanbul Şişli, Huawei Servis Merkezi İstanbul Kadıköy, Huawei Servis Merkezi Ankara Kızılay, Huawei Deneyim Mağazası İzmir Mavibahçe, KVK Teknik Servis Kartal, KVK Teknik Servis Ankara, KVK Teknik Servis Adana, KVK Teknik Servis Antalya, KVK Teknik Servis İzmir, KVK Teknik Servis Trabzon lokasyonlarında geçerli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim