Anlık Bildirim

Huawei TalkBand B7 gelişmiş gürültü engelleme ile geliyor

Huawei TalkBand B7 kulaklık ve akıllı bilekliği bir araya getirirken AMOLED ekran, gelişmiş gürültü engelleme, akıcı Bluetooth bağlantısı gibi avantajlar da sunuyor.
Huawei TalkBand B7 Tam Boyutta Gör
Giyilebilir cihaz ve kulaklık ürünlerini bir araya getiren belki de ilk ürün sayılabilecek Huawei TalkBand yedinci nesle terfi etti. Kablosuz görüşme isteyenleri hedefleyen ürün gelişmiş özelliklerle geliyor.

Huawei TalkBand B7 özellikleri ve fiyatı

Huawei TalkBand B7 kulaklık ve akıllı bileklik ürünü 1.53 inçlik kavisli AMOLED ekran ile geliyor. Firmanın Kirin A1 yongasını kullanan cihaz Bluetooth 5.2 ile akıcı bir bağlantı sunuyor.

Çift mikrofon barındıran kulaklık genel gürültü engelleme yaparken 3A teknolojisi ise görüşme esnasında daha berrak sesler elde edilmesini sağlıyor. Sağlık tarafında nabız, kandaki oksijen, uyku düzeni, stres, adet döngüsü gibi değerlerin takibi yapılabiliyor.

Çok fonksiyonlu olduğu için Huawei TalkBand B7 modeli 3 güne kadar kullanım süresi sunuyor. 10 dakikalık şarj ile 4 saate kadar görüşme süresi de elde edilebiliyor. Ürünün fiyatı silikon kayış için 146$, deri kayış için 175$ olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim