Anlık Bildirim

iPhone Xs ve iPhone Xs Max, n11'de satışa sunuldu! İşte fiyatları:

iPhone Xs ve iPhone Xs Max, ülkemizde n11.com üzerinden satışa sunuldu! Cihazların çok tartışmaya sebep olacak, Apple Türkiye garantili fiyatları haberimizde.
Apple’ın geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürdüğü ve abartılı fiyatlandırma politikası sebebiyle kısa sürede pek çok eleştirinin odağı olan iki yeni iPhone modeli iPhone Xs ve iPhone Xs Max, bugün ülkemizde n11.com üzerinden satışa sunuldu. Apple Türkiye garantisi ile satışa sunulan cihazlar, dudak uçuklatan fiyatları ile adlarından bir hayli fazla söz ettirecek gibi gözüküyorlar.
Serinin görece daha ufak boyutlu ve daha uygun fiyatlı üyesi iPhone Xs’in 64 GB dahili depolama alanına sahip varyantı ülkemizde 12,999 TL’lik bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Cihazın 999 dolarlık(5,470+ TL) Amerika fiyatı düşünüldüğünde bu meblağ bir hayli yüksek.
6.5 inç genişliğindeki ekranıyla serinin en geniş ekranlı üyesi olan ve Amerika’da 1099(6010+ TL) dolarlık bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülen iPhone Xs Max’ın 64 GB dahili depolama alanına sahip varyantı ise 14.999 TL’lik dudak uçuklatan bir fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Ayrıca belirtmekte fayda var, bu ürüne sahip olmak için ek olarak 5.49 TL’lik kargo ücretini de ödemeniz gerekiyor.
Her iki cihazın da Apple Türkiye fiyatları şu an için açıklanmış değil ve çok büyük ihtimalle Apple Türkiye cephesinde çok daha farklı rakamlarla karşımıza çıkacaklar. Ancak bu fiyatlar da cihazların karşımıza çıkacakları olası fiyat etiketlerini tahmin edebilmemiz için yeterli. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40419 kez okundu.
75 kişi, toplam 83 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone xs max, iphone xs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim