Anlık Bildirim

İkinci nesil Toyota Safety Sense yeni özelliklerle geliyor

Toyota, lüks markası Lexus'un araçlarında yer alan Lexus Safety System'in özelliklerini 2018 ortasından itibaren ikinci nesil Toyota Safety Sense ile kendi modellerine de getiriyor.
Bazı Toyota modelleri 2018 yılından itibaren ikinci nesil Toyota Safety Sense (TSS) sistemi ile birlikte daha fazla güvenlik özelliğine kavuşacak. Yeni nesilde Lexus Safety System'den bir takım özellikler kazanan sistem bu lüks markanın özelliklerini daha uygun fiyatlı araçlara getiriyor.
Bütün geliştirmelerin arasında en büyüğü çarpışma önleme sisteminde gerçekleşirken, ikinci nesille birlikte sistemin fren tepki süresi azaltılmış durumda. Buna ilaveten sistemin sensörleri artık bir bisikletliyle olası çarpışmaları da önlemeye başlıyor. Adaptif hız sabitleyici tarafında da bir takım geliştirmeler gerçekleşirken, sistem artık sürücünün önündeki trafiği daha iyi yorumlayabiliyor. İkinci nesille birlikte Şeritte Kalma Yardımına da kavuşan Toyota Safety Sense ile artık şeritte kalmak için sürekli olarak direksiyonu düzeltmeye gerek kalmıyor.
Son olarak TSS 2 ile birlikte Yol İşaretleri Asistanına da kavuşan sistem, önde yer alan kamerasından tespit ettiği yol işaretlerini araç içi ekran veya HUD üzerinden sürücüye yansıtacak. 2018 yılının ortalarından itibaren bazı Toyota modellerinde standart ekipman olarak sunulacak olan ikinci nesil Toyota Safety Sense'in hangi modellere geleceği şu an için belirsiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim