Anlık Bildirim

Infinix, renk değiştirebilen arka kapaklı telefon teknolojisini sergiledi

Infinix, arka kapağının renkleri değişebilen yeni prototip telefonunu sergiledi. E-Color Shift adı verilen teknolojiyle telefonun arkası kare bölümlere ayrılarak çeşitli renklere dönüşebiliyor.
Infinix, renk değiştirebilen arka kapak teknolojisini tanıttı Tam Boyutta Gör
Infinix, arka kapağının renkleri değişebilen yeni prototip telefonunu MWC 2024'te sergiledi. E-Color Shift adı verilen teknolojiyle telefonun arkası kare bölümlere ayrılarak çeşitli renklere dönüşebiliyor.
Infinix, renk değiştirebilen arka kapak teknolojisini tanıttı Tam Boyutta Gör
E-kitap okuyucularda kullanılan e-ink teknolojisini kullanan telefon, bu sayede çok az güç harcıyor. Sadece renk değişimi sırasında bir miktar güç harcanırken, sabit renklerde tüketim sıfıra iniyor.

Infinix, bu teknolojinin telefonları daha fazla kişiselleştireceğini, sabit renklerin yanında animasyonların da oynatılabileceğini belirtiyor. Demoda karelere bölünmüş ekran yer alıyor ancak farklı stillerde de düzenlemek mümkün. Estetik görünüm dışında ekranı bildirim, saat gibi işlevler için kullanmak da mümkün olabilir.

Teknolojinin hala gelişim aşamasında olduğunu belirten Infinix, Infinix E-Color Shift teknolojisine sahip ilk cihazların bir veya iki yıl içinde pazara çıkabileceğine inanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim