Anlık Bildirim

Infinix Zero X serisi çıtayı yükseklere çıkarıyor

Infinix Zero X serisi 3 farklı model ile geliyor ve 108MP kamera, OIS, 45W hızlı şarj gibi tepe özelliklere sahip. Maliyet tarafında da bir seçenek sunulmuş.

Infinix Zero X tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de üretim yapan Tecno markasının kardeşi Infinix düşük donanımlı telefon üreticisi konumundan sıyrılıyor. Infinix Zero X serisi periskop sensörler ile çıtayı daha yukarı çıkarıyor. 

Infinix Zero X serisi neler sunacak?

Infinix Zero X serisinde 3 farklı model yer alıyor ancak pek çok özelliği ortak. Infinix Zero X ve X Pro kamera, batarya ile ekran tarafında farklılaşıyor. Infinix Zero X Neo ise biraz daha maliyete odaklanıyor. 

İki adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan Helio G95 yonga setini kullanan seride 8GB LPDDR4x bellek yer alıyor. Bellek yazılım ile 3GB daha arttırılabiliyor. 128GB UFS 2.2 depolama yine ortak olarak kullanılmış. 16MP ön kamera ise çerçeveye entegre çift LED flaş ile destekleniyor. 

Infinix Zero X orijinal modelde 6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekran yer alıyor. 64MP ana sensör OIS destekli. 8MP periskop sensör 5x optik ve 60x dijital yakınlaştırma yapabiliyor. 8MP sensör ise derinlik algılıyor. 4500mAh kapasiteli batarya 45W hızlı şarja sahip. 

Infinix Zero X Pro ise farklı olarak 108MP OIS ana sensöre sahip. 256GB seçenek ile farklılaşıyor. Infinix Zero X Neo ise 6.78 inçlik 90Hz LCD ekran barındırıyor. 48MP ana sensör yanında 5000mAh kapasiteli batarya 18W hızlı şarj ile desteklenmiş. Yeni serinin 300$ başlangıç fiyatı olduğu ifade ediliyor ancak ülkeye göre fiyatlandırmalar değişecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim