Anlık Bildirim

Instagram, Windows Phone platformuna geliyor


iOS için Ekim 2010, Android içinse geçtiğimiz Nisan ayında hizmete sunulan fotoğraf filtreleme ve paylaşma uygulaması Instagram yakında mobil sektörün en büyük üçüncü ekosistemi Windows Phone için yayınlanacak. Nokia tarafından PureMotion'ın tanıtımıyla alakalı paylaşılan bir videoda görünen ana ekran aracı sayesinde doğrulanan uygulama, Temmuz sonunda 80 milyon kullanıcıya ulaşarak en hızlı büyüyen sosyal ağlardan biri haline gelmişti. 
Yaklaşık 1 milyar dolar karşılığında Facebook tarafından resmen satın alınan Instagram'ın alım haberlerinin yayınlandığı dönemde geleceğinden endişe ediliyordu. Ancak Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada, Instagram'ı diğer hizmetlerinden ayrı bir şekilde geliştirmeye ve daha fazla kullanıcıya ulaştırmaya devam edeceklerini söyleyerek fotoğraf paylaşım ağının takipçilerini Facebook tekelinde bir Instagram oluşturulacağı iddialarının asılsız olduğuna inandırmıştı.
Android için kullanıma sunulmasının ardından kullanıcı sayısını neredeyse üçe katlayan mobil servisin BlackBerry'ye gelmeyeceği biliniyordu, ancak Windows Phone konusunda henüz kesin bir bilgi verilmemişti. Bunu doğrulayan görüntülerdeki aracın Vimeo uygulamasına ait olma ihtimali de bulunuyor. Ancak internet aleminin en güvenilir kaynaklarından biri olan The Verge sitesi, Windows Phone için Instagram uygulamasının yolda olduğunu bizzat kendisi doğruladı. Uygulamanın Nokia Lumia'lara özel olarak sunulması beklenmiyor. Instagram, 2012 sonuna kadar Windows Marketplace'teki yerini alacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2610 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, instagram ve
3 etiket daha nokia facebook uygulama
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim