Anlık Bildirim

Instagram'ın yeni özelliğ belli oldu: Yakında Reels'lara şarkı sözleri ekleyebileceksiniz

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Instagram'ın Reels kısmına bir takım yeni özellikler geldi. Bunlardan en dikkat çeken ise Reels'lara şarkı sözlerinin eklenebilmesi oldu. İşte detaylar:
Instagram Reels'lara şarkı sözleri özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Sosyal medya devlerinden Instagram, Hikaye paylaşırken müzik eklediğiniz zaman şarkının sözlerini eklemenize olanak sağlamakta. Yakın bir zamanda ise Instagram başkanı Adam Mosseri, bu özelliğin Reels'lara da geleceğini açıkladı.

İşte Instagram Reels'lara gelen yeni özellikler:

Mosseri tarafından Yayın Kanalında duyurulan yeni özellik sayesinde artık Instagram Reels'lara şarkı sözü eklemek mümkün. Bunu yapmak için Reels'ınız paylaşırken önce müzik simgesine dokunarak müzik seçmeniz gerekmekte. Sonrasında ise şarkı sözü eklemek için sola kaydırmalısınız. 

Reels'lar yakın zamanda başka özelliklere de kavuştu. Bunlardan biri, üç arkadaşa kadar bir Reels'ta iş birliği yapma seçeneğine. İçeriğin her hesabın profil tablosunda görünmesi için ise elbette ortak çalışanların daveti kabul etmesi gerekmekte.

Instagram ayrıca, bir kullanıcının takipçilerinin gönderilerine eklenmek üzere fotoğraf veya video gönderebilecekleri yeni bir özelliği de test etmeye başladı. Bu özellik sayesinde ise kullanıcılar, içerik gönderme seçeneğini açmadığı sürece takipçileri bir gönderi yayınlayamayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim