Anlık Bildirim

Instagram "mavi tik" aylık 11,99 dolar

Instagram ve Facebook platformlarında mavi tik sahibi olmak isteyenler aylık belirli bir ücret ödemek zorunda. Twitter’da olduğu gibi mavi tik ücretli olacak.   
Instagram Tam Boyutta Gör
Twitter’ın abonelik karşılığında kullanıcılara mavi tik vermesinin ardından Meta da gecikmedi. Facebook ve Instagram sosyal ağlarında doğrulanmış hesap haline gelmek için aylık abonelik gerekecek.

Instagram’dan ücretli abonelik atağı

Meta Verified olarak duyurulan yeni abonelik sistemi firmanın platformlarında tanınırlığı ve bilinirliği arttıracak. Avusturalya ve Yeni Zelanda’da pilot olarak başlayacak olan hizmetin yıl içerisinde daha fazla ülkeye gelmesi bekleniyor.

Instagram ve Facebook ağlarında mavi tik sahibi olmak isteyenler web üzerinden 11.99$ ve mobil üzerinden 14.99$ ödeyecek. Kullanıcıların 18 yaş üzerinde olması ve kimlik kartını müşteri hizmetlerine sunması isteniyor.

Mavi tik yanında kullanıcılar Hikâye ve Reels videolarında özel etiketler ile aylık 100 yıldız sahibi olacak. Twitter gibi geniş bir avantaj kataloğu sunulmuyor. Ayrıca kimlik bilgilerini değiştirmek için tüm onay sürecinin yeniden gerçekleşmesi gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8304 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim