Anlık Bildirim

Intel Arc A770 yenileniyor: 16GB bellek ve daha fazlası

Çin'in perakende platformlarında, yeni bir Arc A770 sürümü ortaya çıktı. Arc Alchemist ailesinin amiral gemisi modeli, 16GB GDDR6 bellek ve daha fazlasıyla tekrar satışa çıkabilir. 
Intel Arc A770 yenileniyor: 16GB bellek ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Arc Alchemist serisi ile masaüstü ekran kartı rekabetine dahil olan Intel, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki geçtiğimiz yıl vitrine çıkan Arc A770, RTX 3070'e yaklaşan performansıyla olumlu yorumlar toplamayı başarmıştı. Son olarak Çin merkezli perakende platformlarında Arc A770'in yeni bir sürümü ortaya çıktı. Peki yeni GPU neler sunuyor? Gelin hep birlikte göz atalım.

Intel Arc A770 yenileniyor

Bilmeyenler için Intel Arc A770, GDDR6 bellek, 2.1GHz saat hızı, 32Xe çekirdeği ve 329 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bu noktada kartın referans modeli 16GB bellek kapasitesi ile gelirken, üretimi ne yazık ki durduruldu. Bunun ardından ASRockgibi özel modellerin ise 8GB bellek kapasitesine yöneldiğini gördük.

Intel Arc A770 yenileniyor: 16GB bellek ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Çin'in perakende platformlarından alınan bilgiler ise, kartın daha yüksek bellek konfigürasyonu güncelleneceğini bizlere gösteriyor. Buna göre Arc A770 Phantom Gaming 16GB OC, 17,5 Gbps bellek, 2,2 GHz GPU hızı, çift 8 pimli güç konektörü ile kullanıcılara sunulacak. Satıcıya göre bu yeni modelin, 28 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Fiyatı ise, A770 8GB varyantı ile aynı 329 dolar olacak.

Intel Arc A770 16GB modelinin Çin pazarına özel olup olmayacağı henüz açıklanmadı. Bunun için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim