Anlık Bildirim

Intel yeni bir oyun kampanyasına başlıyor

Intel Accelerate Your Game kampanyasında Halo Wars 2, Dungeons 3, Hitman 2 gibi oyunların yanı sıra VideoStudio Pro 2019, Corel Painters Essentials 7 gibi yazılımlar da var.

Intel yeni bir oyun kampanyasına başlıyor Tam Boyutta Gör

Yonga üreticilerinin zaman zaman yeni ürünlerine ilgiyi arttırabilmek adına oyun kampanyaları yaptığını görüyoruz. AMD ve Nvidia yanında işlemcilerine oyun konusunda güvenen Intel de bu kampanyalara katılıyor.

Intel Accelerate Your Game neler sunuyor?

Accelerate Your Game adıyla başlayacak olan yeni kampanyada belirli Intel Core işlemcilerini satın alan tüketicilere çeşitli oyun ve uygulamalardan oluşan geniş bir yazılım paketi hediye edilecek.

Kampanya kapsamında Intel’in dokuzuncu nesil Core i5 ve sonrasındaki işlemcileri satın alanları kapsıyor. Verilecek olan yazılım paketinde ise Halo Wars 2, Dungeons 3, Hitman 2, Gears Tactics, VideoStudio Pro 2019, Corel Painters Essentials 7, The Cycle için DLC ve World of Tanks yer alıyor. Ayrıca 1 aylık Origin aboneliği de hediye ediliyor.

Accelerate Your Game kampanyası 30 Eylül tarihine kadar devam edecek ve hediye kodları 31 Ekim tarihine kadar kullanılabilecek. Henüz Intel’in kampanyayı ne zaman başlatacağı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim