Anlık Bildirim

iOS 14 için ikon satan tasarımcı, bir haftada 100 bin dolar kazandı

Kişisel Twitter hesabından, iOS 14 için tasarladığı ikonları paylaşan tasarımcı, hazırladığı simgeler diğer kullanıcıların dikkatini çekince işi paraya çevirdi.

iOS 14 için ikon satan tasarımcı, bir haftada 100 bin dolar kazandı Tam Boyutta Gör

Görünüşe göre Apple'ın App Store'u yönetme şeklinden pek de rahatsız olmayan insanlar da mevcut. Yakın zamanda yayınlanan bir gönderi, platformun biraz yaratıcılığınız ve biraz da şansınız varsa para kazanmak için harika olduğunu gösteriyor. Zira bir tasarımcı kısa süre önce dünyaya, iOS 14 için simge paketi satarak nasıl 100.000 dolardan fazla para kazandığını gösterdi.

28 dolardan satışa çıkardı

Traf adındaki tasarımcı, kişisel Twitter hesabından, kendi iPhone'unda kullandığı ve iOS 14 işletim sistemi için tasarladığı ikonları yayınladı. Gönderinin kısa süre içinde büyük bir beğeni almasının ardından ise Traf, iOS 14 ana ekranı için tasarladığı simge setini topladı, paketledi ve satış için web sitesine yükledi. 20 Eylül'de yayınlanan tweet'in ardından sadece altı gün sonra, (muhtemelen şimdiye kadar daha da artmış olan) toplam 101.528 dolarlık kârı elde etmeyi başardı.


Elbette bu, Traf'ın yeni simgeler oluşturarak ilk kez kar elde etmesi değildi. Tasarımcı jailbreak'in moda olduğu 2013'te iOS simgelerini çevrimiçi satarak nasıl 17 dolar kazandığını da anlatıyor. Traf'ın tasarladığı simge paketi hala mevcut ve iOS 14 çalıştıran iPhone'unuzun görünümünü değiştirmek istemeniz durumunda sadece 28 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9808 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim