Anlık Bildirim

iOS 17.1.1 güncellemesi geliyor: Hata düzeltmelerine odaklanacak!

Apple'ın çok yakında iPhone'lar için iOS 17.2 yerine iOS 17.1.1 güncellemesini yayınlaması bekleniyor. Yeni sürümün birçok hatayı düzelteceği söyleniyor.        
ios 17.2 yerine ios 17.1.1 güncellemesi geliyor Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone’lar için iOS 17.1.1 güncellemesini dahili olarak test ediyor. Şu an beta aşamasında olan iOS 17.2, yepyeni Günlük uygulaması ile birlikte birkaç ufak yenilik içerdiğinden gelecek iOS 17.1.1 sürümünün hata düzeltmelerini içermesi bekleniyor. İşte iPhone’larda düzeltilmesi beklenen hatalar:

iOS 17.1.1, ara güncelleme olacak

iOS 17.1.1, iOS 17.2 beta 1 sürümünde sunulan WiFi bağlantı sorunlarına yönelik düzeltmeyi içerebilir. Bunun dışında iPhone’ların gece otomatik olarak kapanmasına yol açan bir sorunu çözebilir. iPhone 15 ve BMW araç sahiplerinin yaşadığı kablosuz şarj sorununun bu yılın sonlarında gelecek güncellemeyle çözüleceği resmî olarak açıklandığından bu düzeltme iOS 17.1.1’e dahil edilmeyebilir.

iOS 17.1.1’in Kasım ayı içinde, iOS 17.2 güncellemesinin Aralık ayında yayınlanması bekleniyor. iOS 17.2, Journal uygulaması, Apple Müzik kullanıcılarının ortak çalma listesi oluşturması, iPhone 15 Pro Eylem düğmesine Çeviri seçeneği, iMessage için yeni güvenlik seçeneği İletişim Anahtarı Doğrulaması, yeni Hava Durumu ve Saat araç takımları ve fazlasını getirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim