Anlık Bildirim

iOS 17.2 güncellemesi iPhone'lardaki Wi-Fi sorununu giderecek

Apple, iOS 17.2 güncellemesi ile kullanıcıların iOS 17'den bu yana yaşadıkları Wi-Fi bağlantı sorunlarını ortadan kaldıracak. Yazılımın ilk betası bu hataya yönelik bir düzeltme içeriyor.
iOS 17.2 güncellemesi iPhone'lardaki Wi-Fi sorununu giderecek Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 17.2 güncellemesi ile iOS 17 ve iOS 17.1 sürümlerinde ortaya çıkan Wi-Fi sorunlarını giderecek. iClarified portalının aktardığı bilgilere göre iOS 17.2'nin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk beta sürümünde bu can sıkıcı hata ortadan kaldırıldı.

Apple sorunla ilgili çok fazla detay vermese de, iOS 17'nin yayınlanmasının ardından bazı iPhone sahiplerinin düşük Wi-Fi hızıyla karşı karşıya kaldığını ve sık sık bağlantı kopmaları yaşadığını biliyoruz. Kullanıcılardan çok sayıda şikayet geldi.

iOS 17.2 güncellemesi iPhone'lardaki Wi-Fi sorununu giderecek Tam Boyutta Gör

iOS 17.2 ne zaman yayınlanacak?

Bu rahatsız edici durumlar genellikle Wi-Fi'nin kapatılıp yeniden açılmasıyla geçici olarak çözülebiliyordu, ancak kullanıcıların beklentisi Apple'ın sorunu tamamen ortadan kaldıracak bir adım atmasıydı. Şirket yakında bu beklentilere cevap verecek.

iOS 17.2'nin kararlı sürümünün Kasım sonu ya da Aralık başında yayınlanması bekleniyor. Bu arada iOS 17.2 hata düzeltmelerinin yanı sıra yeni özellikler de sunacak. Güncellemenin ne gibi yenilikler içereceğini buradaki haberimizden detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim