Anlık Bildirim

iOS 17.1 çıkış tarihi belli oldu: İşte gelecek yenilikler

Fransız düzenleyici grup ANFR, Apple'ın iOS 17 güncellemesini yayınlayacağı tarihi açıkladı. iPhone 12'nin uzun süredir tartışılan radyasyon sorunu çözülüyor ancak bununla sınırlı değil.
apple iphone ios 17.1 çıkış tarihi & yenilikler Tam Boyutta Gör
ANFR’ye göre Apple’ın bir sonraki iOS güncellemesi olacak iOS 17.1, 24 Ekim’de yayınlanacak. Yeni iOS 17 sürümü, iPhone 12’nin radyasyon seviyesini düşürecek ince ayar içerecek. Bunun yanı sıra iPhone 15 Pro modellerine özel bir değişikliğin yanı sıra birkaç ufak yenilikle gelecek.

Güncelleme, iPhone 12 SAR sorununu çözecek. Hatırlanacağı üzere, Fransa, Eylül ayında Apple’a iPhone 12 satışlarını durdurması ve telefonu Avrupa elektromanyetik radyasyon standartlarına uygun hale getirecek şekilde düzeltmesi emrini vermişti. Apple’a göre ANFR, iPhone 12’nin SAR değerini hesaplarken iPhone’lardaki vücut dışı tespit mekanizmasını hesaba katmadı; dolayısıyla test sonucu hatalı çıktı. Apple’a göre iPhone 12’nin kullanımı her zaman güvenli oldu ancak yine de şirket, bir güncelleme yayınlayacak.

iOS 17.1 güncellemesi, Apple Müzik favoriler sistemi, internet üzerinden AirDrop desteği, Cüzdan uygulamasında banka ve kredi kartı bakiyesini görmek için yeni seçenekler, iPhone 15 Pro’larda Eylem düğmesinde değişiklikler ve fazlasını getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17359 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, iOS 17 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim