Anlık Bildirim

iOS 17 ile iPhone'ların denetim merkezi yenileniyor

Apple WWDC 2023 etkinliğinde tanıtılacak iOS 17 güncellemesinin büyük yenilikler getireceği söyleniyor. Bunlardan birisi de, iOS 11'den beri değişmeyen denetim merkezinin yenilenmesi olacak.
ios 17 yenilenmiş denetim merkezi ile gelecek Tam Boyutta Gör
Apple’ın iOS 17’yi Haziran ayında WWDC 2023’te diğer yazılımlarla birlikte tanıtması bekleniyor. Etkinlik yaklaştıkça, iOS 17 ile gelecek yenilikler hakkında söylentiler de artmaya başladı. Daha öncesinden iOS 17’nin iPhone kullanıcılarının istediği bir dizi büyük yenilik getireceği ortaya atılmıştı ancak hangi özellikler olacağına ilişkin detay verilmemişti. Şimdi başka bir rapor, Apple’ın iOS 17 ile denetim merkezinde büyük değişikler sunacağını söylüyor.

iOS 17'deki tek büyük değişiklik olabilir

Anonim bir kaynağa göre, yenilenmiş denetim merkezi iOS 17 ile gelen en belirgin değişikliklerden biri olacak.

2017’de yayınlanan iOS 11’den bu yana büyük ölçüde aynı görünen denetim merkezi için ne gibi değişikliklerin olacağına dair bir detay verilmedi. WiFi, Bluetooth, ekran parlaklığı, ses düzeyi kontrolleri, karanlık mod ve daha birçok sistem işlevine kolay erişim sağlayan menü, ilk iOS 7 ile tanıtılmıştı. Bakalım, iPhone X’in çıkışından beri Apple’ın hiç dokunmadığı denetim merkezi ne gibi değişiklikler görecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim