Anlık Bildirim

iOS 18 en büyük yapay zekâ güncellemesi olacak

Son dönemde yapay zekâ alanına önemli yatırımlar yapan Apple, bunları kullanıcılara sunmak için gün sayıyor. iOS 18 güncellemesi ile dikkat çekici yenilikler gündemde.
iOS 18 Tam Boyutta Gör
Apple’ın iOS 18 işletim sistemi için geri sayım devam ederken yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Firmanın yapay zekâ temelli pek çok yeni özellik dahil edeceği belirtilirken bugüne kadar sunulmuş en büyük güncelleme olacağı da iddialar arasında.

iOS 18 ile devrim

Gelen bilgilere göre Apple’ın kısa süre önce satın aldığı DarwinAI girişimi, iOS 18 güncellemesine önemli katkılar yapıyor. Apple ilk etapta Siri ve Spotlight aramasına sistem seviyesinde yapay zekâ bileşenleri entegre edecek.

Diğer taraftan Apple belirli özellikleri daha fazla kullanıcı dostu yapmayı da planlıyor. Ayrıca Apple Music, kestirmeler ve Mesajlar uygulamaları da yapay zekâ ile zenginleştirilecek. DarwinAI girişimi ağırlıklı olarak üretim aşamasındaki bileşenlerin incelenmesi ve daha etkili, küçük yapay zekâ sistemleri geliştirme konusunda uzman.

Apple yapay zekâ alanına rakiplerinden daha geç girdi ancak iOS 18 ve macOS 15 ile bu açığı kapatmayı planlıyor. Ayrıca firmanın görselleri manipüle etme ve animasyon haline getirme konusunda da çalışmaları mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim