Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro Max, son derece ince çerçeveye sahip olacak

Apple'ın iPhone 15 serisinde ekran çerçevesini incelttiği zaten biliniyordu ancak sosyal medyada yeni paylaşılan görseller iPhone 15 Pro Max camını açıkça gösteriyor.
iphone 15 pro çok ince çerçeveye sahip olacak Tam Boyutta Gör
iPhone 15 Pro Max’in en ince çerçeveli akıllı telefon olacağı iddia ediliyor. Sızdırılan iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max camı, ekran çerçevesinin inceldiğini  gösteriyor. Peki, iPhone 14 Pro’ya kıyasla çerçeveler ne kadar ince olacak?

Ice Universe, Mart ayı ortasında iPhone 15 Pro Max’in 1.55mm incelikle rekor kıracağı, şimdiye kadar çıkan tüm akıllı telefonlar arasında en ince çerçeveye sahip model olacağı yönünde paylaşımda bulunmuştu. Haftalar sonra bunu kanıtlayan görseller geldi.

Twitter üzerinden paylaşılan fotoğraflar, üç iPhone modelinin (iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve iPhone 14 Pro) cam koruyucularını gösteriyor. iPhone 14 Pro ile iPhone 15 Pro’yu yan yana gösteren görseller, siyah çerçeveyi daha iyi karşılaştırmamızı sağlıyor. Daha önce paylaşıldığı gibi, iPhone 14 Pro’nun 2.1mm çerçeveye sahipken, iPhone 15 Pro, 1.55mm çerçeve sahip olduğu görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim