Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı

Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 15 serisinin tasarımı netleşmeye başladı. Bugün iPhone 15 Pro ve Pro Max modelinin yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı. İşte iPhone 15 Pro tasarımı 
iPhone 15 Pro yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
iPhone 15 Pro'nun bir dizi yüksek kaliteli render görüntüsü paylaşıldı. Yeni görüntüler, Apple'ın bir sonraki amiral gemisi telefonuna erken bir ön bakış fırsatı sunuyor. İşte titanyum çerçeveler ile yenilenen iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı

Paylaşılan görüntüler, iPhone 15 Pro'nun daha kalın bir kamera adası ve daha büyük lens çıkıntılarına sahip olacağını doğruluyor. Bununla birlikte Pro Max modelinde bir periskop sensöre işaret eden küçük bir ek kameraya yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca iPhone 15 Pro, Koyu Kırmızı, Beyaz, Uzay Siyahı ve Altın da dahil olmak üzere farklı renk seçenekleri ile bizleri karşılıyor.

iPhone 15 Pro yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Bildirilenlere göre iPhone 15 Pro, 1,55mm boyutunda daha ince ekran çerçeveleri ve titanyum çerçeveye pürüzsüz bir şekilde geçiş yapan hafif bir kavise sahip olacak. Böylece iPhone 14 Pro'nun 147,46 x 71,45 x 7,84 mm ölçülerine kıyasla 146,47 x 70,46 x 8,24 mm ölçülerinde biraz daha dar bir tasarımla vitrine çıkacak. 
iPhone 15 Pro yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Geçmiş söylentilere göre iPhone 15 Pro, özellikle kamera bölümünde daha fazla ışık yakalayan ve buna bağlı olarak aşırı veya az pozlamayı azaltan yepyeni bir sensör teknolojisi ile donatılacak. Beklenen diğer özellikler arasında ise USB-C bağlantı noktası ve fiziksel tuş hissiyatı sunacak dokunmatik ses ve sessize alma tuşları yer alıyor. Ancak Apple tarafından onaylanan USB-C kablolarıyla sınırlı olacağını belirtelim. 

Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 15 serisini Eylül 2023'te duyurması bekleniyor. Bu bağlamda söylentilerin doğru olup olmadığını bekleyip görmemiz gerekecek. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
117226 kez okundu.
28 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 15 pro, iphone 15 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim