Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro Max kameraları detaylanıyor: Ciddi gelişim kaydedilecek

Eylül ayına yaklaşmaya devam ederken iPhone 15 serisi hakkında da yeni bilgiler ve söylentiler sıklaşmaya devam ediyor. Bu bağlamda son bilgiler iPhone 15 Pro Max kameralarına odaklanıyor.
iPhone 15 Pro Max kameraları detaylanıyor Tam Boyutta Gör
Bu yıl Apple'ın periskop zoom lensini sadece iPhone 15 Pro Max’te konumlandıracağı söyleniyor. Yeni gelen bilgiler ise bu kameranın 48 MP çözünürlüklü bir Sony imzalı sensör olacağını aktarıyor. Belirtilenlere göre sensör boyutunda önceki iPhone 14 Pro Max’e göre önemli bir gelişim söz konusu olacak.

iPhone 15 Pro Max kamerası dolu dolu

Geçtiğimiz yıl, Apple’ın ana kamera boyutunu iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max için 48MP’e çıkardığı ve donanımsal olarak büyük bir adım attığı bir yıl oldu. Fısıltı dünyasının güvenilirliği yüksek isimlerinden olan Ice Universe’e göre iPhone 15 Pro Max’te kamera çözünürlüğü yine aynı kalacak ancak sensör tarafında Sony IMX903 ünitesine geçiş yapılacak.

iPhone 15 Pro Max kameraları detaylanıyor Tam Boyutta Gör
Kaynağın belirttiğine göre ana sensörün boyutu Xiaomi 13 Ultra'da bulunan kadar büyük olmasa da 1 inç'e yakın olacak. Spesifik açıdan iPhone 15 Pro Max'in ana kamerasının sensör boyutunun 1/1,14 inç olduğu söyleniyor ki bu da iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'e ait 1/1,28 inçten daha büyük bir değer.

Çoğu okuyucumuzun bildiği gibi sensör boyutundaki artışın getirdiği bazı doğal faydalar söz konusu. Bunlar arasındaki en önemli gelişim düşük ışık koşullarında kameraya daha fazla ışığın girmesi ve böylece daha fazla ayrıntının yakalanması.Buna bir de 6x yakınlaştırmayı desteklediği söylenen periskop lens özelliğini eklediğinizde son derece yetenekli bir kamera sistemine sahip oluyorsunuz. Bunların yanında iPhone 15 serisinin artık Lightning yerine geleneksel Type-C portu ile gelmesi bekleniyor. Yeni seri her yıl olduğu gibi Eylül ayında tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9155 kez okundu.
13 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 15 pro max, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim