Anlık Bildirim

Türkiye’deki üçüncü Apple Store’un yeri belli oldu

Apple’ın Türkiye’de açacağı üçüncü Apple Store’a ilişkin bilgiler netlik kazanmaya başladı. Apple ülkemizdeki üçüncü mağazası için kararını verdi. İşte yeni mağazanın adresi:
Ülkemizdeki ilk mağazasını Nisan 2014’te İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan Zorlu Center’da açan Apple, kısa bir süre sonra ikinci mağazasını Ekim 2014’te bu kez Anadolu yakasında Akasya Alışveriş Merkezi’nde açmıştı. Şimdi de üçüncü mağaza konuşuluyor üstelik yine iki sene sonra.
Türkiye’deki üçüncü Apple Store’un yeri belli oldu
 

Geçtiğimi günlerde sizlere burada yer alan yazımızda Apple’ın üçüncü mağazası için personel arayışlarını hızlandırdığından ve yeni mağaza için boş pozisyonlardan bahsetmiştik. Şimdi de mağazanın yeri netlik kazanmış durumda. Sızan ilk bilgilere göre üçüncü Apple Store İstanbul Anadolu Yakası’nda çalışmaları süren Emaar Square’da açılacak. 391 mağaza ile 100 restoran ve kafenin yer aldığı mağaza 2016 yılı ilk yarısında hizmete girmiş olacak.
Türkiye’deki üçüncü Apple Store’un yeri belli oldu
 

Henüz detayları belli olmayan yeni Apple Store’un ikinci mağazadakine benzer bir konseptle hazırlanabileceği konuşuluyor. Açıldığı günden bu yana yoğun bir ilgi gören ülkemizdeki Apple Store’lar, teknik destek anlamında bir türlü istenen noktaya gelememişti. Kullanıcılar randevu günü bulmakta ciddi anlamda zorluklar yaşıyordu.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12151 kez okundu.
55 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple store, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim