Anlık Bildirim

Katlanabilir akıllı telefon Motorola Razr 2019, 6 Şubat'ta satışa çıkıyor

Teknoloji üreticisi Motorola'nın geçtiğimiz yılın Kasım ayında tanıttığı katlanabilir akıllı telefon modeli Motorola Razr 2019, nihayet piyasaya sürülüyor. Cihaz 6 Şubat'ta raflara çıkacak.

Katlanabilir akıllı telefon Motorola Razr 2019, 6 Şubat'ta satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Motorola'nın katlanabilir akıllı telefon modeli Motorola Razr 2019'un, geçtiğimiz Aralık ayında ön sipariş için hazır olması planlanıyordu. Ancak şirket yüksek talep nedeniyle ön sipariş tarihini ileriye çektimişti. Yapılan açıklamalara göre akıllı telefon artık satışa hazır.

1.500 dolardan satılacak

Motorola Razr 2019 için ön siparişler 26 Ocak tarihinde ABD'de başlayacak. Diğer bölgelere ise ne zaman geleceğine dair bir açıklama yapılmış değil. Cihaz ön sipariş yapan kullanıcılara gönderilmeye başlanırken, 6 Şubat tarihinde ise mağazalarda satışa sunulacak. Şirketin konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde: "Motorola Razr'ı 26 Ocak tarihinde Verizon, Walmart ve motorola.com'da, 6 Şubat'tan itibaren de mağazalarda satışa sunacağımız için heyecanlıyız."

Katlanabilir akıllı telefon Motorola Razr 2019, 6 Şubat'ta satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Dikey olarak katlanabilen Motorola Razr 2019, tasarım olarak teknoloji meraklısı büyük bir kesim tarafından beğeni toplamıştı. Cihaz en yeni amiral gemisi akıllı telefonların donanımına sahip olmasa da, şirket bu cihazın tasarım yönünü ön planda tuttuğunu belirtiyor. 1.500 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan Motorola Razr 2019'un ne denli başarılı ve sorunsuz bir katlanabilir akıllı telefon olduğunu ise önümüzdeki süreçte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim