Anlık Bildirim

Katlanabilir Motorola Razr 2019'un sorunları ortaya çıkmaya başladı

Teknoloji üreticisi Motorola'nın, geçtiğimiz hafta ön siparişe açtığı katlanabilir akıllı telefon modeli Motorola Razr 2019'da çeşitli üretim problemleri olduğu iddia ediliyor.

Katlanabilir Motorola Razr 2019'un sorunları ortaya çıkmaya başladı Tam Boyutta Gör

Motorola'nın katlanabilir akıllı telefonu Motorola Razr 2019, özellikle tasarımı ve dikey olarak katlanabilir olmasıyla birçok kişinin beğenisini kazanmıştı. 26 Şubat'ta ön siparişe açılan cihazla ilgili gelen haberler ise iç açıcı değil.

Motorola uyarmıştı

Şirketin, çok fazla talep olması nedeniyle 6 Şubat olarak belirlenen satış gününü 18 Şubat'a ertelediği Motorola Razr 2019'da tıpkı diğer katlanabilir akıllı telefonlarda olduğu gibi bazı sorunları beraberinde getirebilir. Ortaya çıkan ilk olumsuzluk, cihazın ana ekran tuşunun olduğu kısma dokunulduğunda, ekranda beliren dikey yeşil çizgi. Bu durumun o cihaza özel mi yoksa üretilen seri ile ilgili mi olduğu ise henüz belli değil.


Motorola Razr 2019 kullanıcılarına problem yaratabilecek ikinci konu ise, yayınlanan videodan da görüleceği üzere, cihazın menteşe bölümlerine denk gelen ekran bölümünün gövdeye bağlı olmaması. Ekranın rahat bir şekilde katlanması adına uygulanan bu yöntemin, ileride sorunlara neden olabileceği ve bu kısımlara toz veya kirin girebileceği düşünülüyor. Bu da cihazın katlanması durumunda ekranın tam düz olmamasına neden olabilir. Aslında Motorola, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile kullanıcıları bu tür sorunlara karşı uyarmıştı. Cihazın kullanıcılara ulaştıktan sonra ne gibi sorunların çıkacağı ise şimdilik kestirilemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim