Anlık Bildirim

LEGO setlerine ilk kez bir Jeep SUV katılıyor

LEGO Technic Jeep Wrangler toplam 665 parçadan oluşuyor ve Rubicon modelini temel alıyor. Orijinal modeldeki pek çok detay başarılı bir şekilde LEGO setine yansıtılmış.

LEGO setlerine ilk kez bir Jeep SUV katılıyor Tam Boyutta Gör

LEGO’nun daha çok teknik montaj ve ayrıntılı projelerini içeren Technic serisi ilk kez bir Jeep SUV replikasına ev sahipliği yapıyor. LEGO Technic Jeep Wrangler; off-road meraklılarını oldukça eğlendirecek.

LEGO Technic Jeep Wrangler özellikleri ve fiyatı

Daha önce LEGO Technic serilerinde pek çok ilgi gören araçlar yer almıştı. Hatta Bugatti Chiron bir dönem oldukça fazla gündeme gelmişti. Bu kez ilk kez bir Jeep SUV modeli LEGO setlerinde kendisine yer buldu.

LEGO Technic Jeep Wrangler setinde toplam 665 parça yer alıyor. Ürün Jeep tasarım ekibi ile ortak geliştirilmiş. Orijinalin havasını yansıtacak şekilde tasarlanan sette katlanabilir arka koltuklar, 8 bölmeli ızgara ve yedek lastik gibi detaylar bulunuyor.

Aracın direksiyon kontrolü arka kısma yerleştirilen bir çark ile sağlanıyor. Yine ön kısımda bir kanca çarklar ile kontrol ediliyor. Ayrıca yana doğru yaslanabilen tekerlek süspansiyon sistemi de unutulmamış. 9 yaş ve üzeri için hazırlanan LEGO Technic Jeep Wrangler seti 50$ fiyat etiketine sahip. Satışlar ise 1 Ocak itibariyle başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim