Anlık Bildirim

Lenovo ThinkPhone duyuruldu: Profesyonellere

Lenovo ThinkPhone akıllı telefon profesyonellere yönelik olarak adeta kaya gibi sağlam bir kasa ile gelirken yazılım tarafında farklılık yaratacak pek çok detayı mevcut. 
Lenovo ThinkPhone Tam Boyutta Gör
Lenovo’nun uzun süredir merakla beklenen iş telefonu ThinkPhone resmiyet kazandı. Görünüş ve donanım açısından standart bir amiral gemisi olan telefon dayanıklılık ve yazılım tarafında farklılaşıyor.

Lenovo ThinkPhone nasıl bir telefon?

Lenovo ThinkPhone by Motorola olarak isimlendirilen cihaz haliyle Motorola mühendislerinin elinden çıkıyor. ThinkPad tasarımından ilham alan telefonun arka kısmı ikonik desen dizilimini kullanmış. Kasa çelikten daha sağlam aramid fiber materyal, çerçeve ise havacılık sınıfı alüminyum materyalden imal edilmiş. IP68 ve MIL-STD 810H sertifikaları ile dış ortam şartlarına oldukça dayanıklı.

6.6 inçlik OLED ekranında 2400x1800 piksel çözünürlük sunan telefon 144Hz tazeleme hızına ulaşabiliyor. Ekran Gorilla Glass Victus ile korunuyor. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin güç verdiği modelde 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB/512GB depolama seçenekleri bulunuyor.

5000mAh batarya 68W kablolu ve 15W kablosuz şarj ile destekleniyor. 50MP OIS ana sensöre 13MP ultra geniş sensör eşlik ediyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğe sahip. Moto KeySafe özel yongası donanım tabanlı güvenlik çözümleri sağlıyor.

Lenovo ThinkPhone özellikleri neler? Tam Boyutta Gör

Yazılım tarafında ise bir masaüstü deneyimi sunan Ready For, bilgisayar bildirim ve içerikleri yansıtabilen Think 2 Think, uygulamaları doğrudan bilgisayara yansıtabilme, sürükle bırak ile bilgisayarlara dosya aktarımı, web kamera olarak kullanabilme, Microsoft Teams için özel tuş, uzaktan ayarlama yapabilme şeklinde geniş bir liste mevcut. Lenovo ThinkPhone yıl içerisinde piyasada olacak.

Lenovo ThinkPhone teknik özellikleri

  • 6.6 inçlik OLED ekran
  • Snapdragon 8+ Gen 1
  • 8GB/12GB RAM
  • 128GB/256GB/512GB
  • 50MP+13MP+2MP arka kamera
  • 32MP ön kamera
  • 5000mAh batarya, 65W hızlı şarj
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim