Anlık Bildirim

LG, uyku kalitesini artıran yeni akıllı ürününü tanıttı

LG, sağlıklı bir uyku için yeni akıllı ürününü tanıttı. SleepWave Company tarafından geliştirilen Breeze, kablosuz kulaklık ve beraberinde bir uygulamayla uyku kalitesini iyileştiriyor.
lg breeze uyku kulaklık Tam Boyutta Gör
LG Electronics, uyku deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan Breeze adında yeni akıllı uyku bakımı çözümünü tanıttı.

Kulaklık, beyin dalgası algılama teknolojisini kullanarak kişinin beyin dalgası hareketliliğine göre özel olarak uyarlanan uyku sesleri (ninni, doğadan sesler, müzik veya YouTube videoları) çalıyor. Beraberindeki uygulama (brid.zzz), kişinin uyku verilerini analiz ediyor ve iyileştirilmiş uyku rutinleri ve uygun uyku programları dahil kişisel uyku bakımı önerileri sunuyor. Kişinin günlük adımları, uyuma ve uyanma zamanları, uyku pozisyonu ve sıçrama gibi kayıtlara uygulamadan erişilebiliyor.

Breeze, beyin dalgalarını gerçek zamanlı olarak sürekli izleyerek hipnoz aşaması, REM uyku aşaması, hafif uyku ve derin uykun aşamalarını doğru bir şekilde belirleyebiliyor.

Kişinin beyin dalgalarına göre ayarlanmış sesler ve kişiselleştirilmiş uyku bakımı önerilerinin bir birleşimini kullanarak kişinin uykuya daha kolay dalmasına ve iyi bir uyku geçirmesine yardımcı olmak. Uyku hallerini gerçek zamanlı değerlendirip kontrol ederek kişinin daha hızlı uykuya dalmasını ve uyku kalitesinin artırılmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Ürün, CES 2023’te tanıtılacak.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2023/01/02/lg-breeze-smart-sleep-care-solution-announced/ https://www.sleepwave.ai/en/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim