Anlık Bildirim

LG dayanıklı bir katlanabilir ekran katmanı geliştirdi

LG Chem tarafından geliştirilen Real Folding Window adındaki esnek katman 200 bin katlamaya karşı dayanıklı ve katlanabilir akıllı telefonlara uzun ömür katacak.

LG piyasaya yön veriyor Tam Boyutta Gör

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar gelecek dönemde önemli bir gelir modeli haline gelecek. Sektörde katlanabilir telefon üreten belli başlı firmalar olsa da ekipman sektörü de bundan iyi bir şekilde faydalanacak. 

LG yeni bir katman geliştiriyor

LG Chem tarafından yapılan açıklamada Real Folding Window adı verilen yeni katlanabilir katman cam kadar sağlam ancak plastik kadar esnek bir yapıya sahip. Böylece katlanabilir ekranların dayanıklılığını arttırıyor. 

Katman için özel olarak geliştirilen kaplama materyalleri şeffaf bir termoplastik polimer reçine üzerine uygulanıyor. Birkaç mikro metre kalınlığında olan materyal ekranın iki tarafına da yerleştirilebiliyor ancak yine de çok ince olmasını sağlıyor. 

Ayrıca bu katman katlamalara karşı uzun ömürlülük sunuyor. 200 bin katlamaya karşı dayanabilen katman böylece bir süre sonra ortaya çıkan aşınmaları da önlemiş oluyor. Yine hem öne hem de arkaya katlamalara karşı dayanıklı. Katmanın önümüzdeki aylarda üreticilere sunulacağı belirtiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim