Anlık Bildirim

LG’nin 100 bin dolarlık kıvrılabilir OLED ekranlı TV’si satıştan kaldırıldı

LG, ilk olarak CES 2018’ta tanıttığı sonraki yıllarda satışa sunduğu kıvrılabilir ekranlı LG Signature OLED R TV modelini satıştan kaldırdı. Bu televizyon, 100 bin dolara satılıyordu.
LG’nin 100 bin dolarlık kıvrılabilir OLED TV’si iptal edildi Tam Boyutta Gör
Televizyonlar artık geleneksel formlardan kurtularak daha sanatsal veya bakış açısına göre egzotik bir teknolojik ürün haline geliyor. LG Display tarafından CES 2018’den itibaren her yıl gösterilen kıvrılabilir OLED TV’ler de bunlardan birisi. LG, 2020 yılında bu forma sahip LG Signature OLED R modelini satışa da çıkarmıştı. Aradan geçen 4 yılın ardından şimdi ise bu TV’nin üretimden kaldırıldığı belirtiliyor.,

Kıvrılabilir ekranlı LG TV'lere elveda

LG Signature OLED R, 65 inçlik ekran boyutuna ve 100.000 dolar gibi bir fiyata sahipti. Şimdiye kadar ne kadar sattığı bilinmiyor ancak LG, bu yıl için LG Signature OLED T adından şeffaf ekranlı bir TV’yi satışa sunarak boşalan açığı kapatmaya çalışacak. İlginç bir şekilde kıvrılabilir ekranlı Signature OLED R’nin fiyatı hiç düşmedi veya daha uygun modelleri piyasaya sürülmedi. Bu da LG’nin üretim noktasında maliyetlerde iyileşmeye gidemediğine işaret ediyor olabilir.

Bilmeyenler için, LG Rollable yanı kıvrılabilir ekranlı modelleri, tabandaki bir hoparlör sistemi standından yükselen ve kullanılmadığında tekrar bu bölmenin içerisine gizlenen OLED panele sahip. Çalışma prensibini stor perde gibi düşünebilirsiniz. LG her ne kadar bu TV’lerin üretimini durdursa da prensipte teknolojileri yeni şeffaf ekranlı TV’lerinde yaşayacak.

Bu şeffaf ekranlı modeller adından da bariz olduğu gibi arkasını gösteriyor, bu da siyah gibi renklerin verilmesini zorlaştırıyor. LG, bu sorunu çözmek için alttaki bölmede bir katman bulunduruyor. Tıpkı kıvrılabilir ekranlar gibi bu katman da alçalıp yükseliyor ve şeffaf TV’yi normale dönüştürüyor. LG, Signature OLED T modelini bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim