Anlık Bildirim

LG Q92'nin canlı fotoğrafları ortaya çıktı

Teknoloji üreticilerinden LG'nin, önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği 5G destekli orta segment akıllı telefonu Q92'nin canlı fotoğrafları ve teknik detayları ortaya çıktı.

LG Q92'nin canlı fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

LG'nin yaklaşan orta sınıf akıllı telefon modeli LG Q92 canlı fotoğraflarda ortaya çıktı. 5G destekli cihazın seramik beyaz versiyonu, LG'nin yeni tasarım dilinden esinlenmiş görünüyor.

Gelen bilgilere göre tıpkı Velvet modelinde olduğu gibi, LG'nin Q92 modeli de Qualcomm Snapdragon 765G yonga setinden güç alacak. Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi cihazın ekranının üst kısmında, ortaya konumlandırılmış bir delik mevcut ve burada 32MP sensörlü tek bir ön kameraya yer verilmiş.

LG Q92'nin canlı fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ağustos sonunda satışa çıkabilir

LG Q92, 6.7 inçlik FHD+ dokunmatik ekrana ve 48MP ana, 8MP ultra geniş, 5MP derinlik ve 2MP makro sensörü olmak üzere dörtlü arka kamera kurulumuna sahip. Cihazın diğer teknik özellikleri arasında 6GB RAM, 128GB depolama alanı ve 4.000 mAh pil yer alıyor.

Android 10 çalıştıracak olan akıllı telefonun piyasaya, Mirror Red ve Mirror Titan olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle daha sunulacağını belirtelim. Bu ayın sonlarında Güney Kore'de raflara çıkması beklenen cihazın fiyat etiketinin ne olacağı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim