Anlık Bildirim

MacOS Sequoia ile iPhone kontrol altında

MacOS Sequoia güncellemesi ile birlikte kullanıcılar iPhone ekranlarını Mac bilgisayarlarına yansıtabilecek ve her türlü kontrolü buradan sağlayabilecek.        
MacOS Sequoia Tam Boyutta Gör
Uzun süredir farklı Android telefon üreticilerinin özellikle Windows 11 platformunda uygulama kullanımı dahil telefonların pek çok özelliğine erişebildiği teknolojinin benzerini macOS Sequoia ile iPhone modellerinde de görebileceğiz.

macOS Sequoia ile tam kontrol

Apple özellik hakkında tam detay vermese de macOS Sequoia ile Mac bilgisayarların ekranlarına iPhone’ununuzu yansıtabileceksiniz. Bu yansıtma tam bir kontrol sunuyor ve Mac cihazınızdan telefondaki uygulamaları açma, metin girişi yapma gibi fonksiyonlar gerçekleştirilebiliyor.

Bu sayede kullanıcılar örneğin bir uygulamanın iPhone üzerinde canlı demosunu sunumda kullanabilecek ya da içerik üreticileri video hazırlarken ekstradan telefonun ekranını kaydetmek zorunda kalmayacak. Telefondaki bildirimleri aynen Mac cihazlara da yansıtan bu özellik açıkken iPhone kilitli olacak ve herhangi bir kullanıcı telefona erişemeyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim