Anlık Bildirim

Huawei şimdi de Maimang markasını kaybetti

Huawei’nin bölgesel akıllı telefon markası Maimang bundan sonra China Telecom Corporation altında faaliyet gösterecek. Maimang 10 SE 5G yeni sahibinin ilk telefonu oldu.

Maimang 10 SE 5G özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

ABD’nin ağır ambargoları sonrasında Honor akıllı telefon markasını elde çıkaran Huawei pazarda küçülmeye gitmişti. Şimdi ise bölgesel markası Maimang’ın başka bir şirkete devredildiği anlaşıldı. 

Maimang 10 SE 5G neler sunuyor?

Huawei Maimang serisi global çaptaki telefonların versiyonlarından oluşuyordu ve Çinli genç kullanıcı kitlesini hedefliyordu. Yeni tanıtım markanın artık China Telecom Corporation operatörünün çatısı altına geçtiğini gösteriyor. 

Maimang 10 SE 5G adıyla tanıtılan yeni model 6.5 inçlik çentikli HD LCD ekrana sahip ve Snapdragon 480 5G yonga setinden gücünü alıyor. Sisteme 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi eşlik ediyor. 

13MP çözünürlüğünde ana sensörü olan telefonun ön kamerası da 8MP çözünürlüğünde. 5000mAh kapasiteli batarya ise 22.5W hızlı şarj ile desteklenmiş. Operatör farklı günlerde modeli anlık satışlar ile tüketicilere sunuyor. 

Maimang 10 SE 5G özellikleri ve fiyatı

Ekran: 6.5 inç LCD

İşlemci: Snapdragon 480 5G

RAM: 6GB

Depolama: 128GB

Arka kamera: 13MP+2MP+2MP

Ön kamera: 8MP

Batarya: 5000mAh, 22.5W

Fiyat: 260$
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim