Anlık Bildirim

MasterCard’lılara Amazon Prime ilk 2 ay hediye

Mastercard logolu banka ve kredi kartları ile ilk kez Amazon Prime'a abone olacak müşterilere 2 ay Prime aboneliği hediye. İlk 2 ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

MasterCard’lılara Amazon Prime ilk 2 ay hediye Tam Boyutta Gör

Amazon’un ayrıcalıklı alışveriş ve dijital içerik servisi Prime’ı daha önce denememiş kullanıcılar için yeni bir kampanya başladı. Mastercard sahipleri normalde ilk 30 gün bedava olan Prime üyeliğini, 2 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek.

Amazon Türkiye ve Mastercard iş birliği kapsamında Mastercard logolu kartlar ile yapılan Amazon Prime üyeliklerinde ilk 30 gün ücret alınmayacak, 2. ayın başında alınacak 7.90 TL’lik abonelik ücreti karta iade edilecek. Böylelikle 2 ay boyunca ücretsiz olarak Prime hizmetinden yararlanacaksınız. Sonrasında ayda 7,90 TL olarak ücretlendirilecek.

Kampanyaya katılmak için tıklayın

Kampanya Akbank, Denizbank, Fibabanka, Garanti BBVA, ING, QNB Finansbank Mastercard logolu banka ve kredi kartları, HSBC, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Vakıfbank Mastercard logolu kredi kartları için geçerlidir.

Kampanyaya katılmak ve kampanya koşullarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Mastercard sahiplerine ilk 2 ay Prime hediye kampanya sayfası

Amazon Prime’ın avantajları neler?

Amazon Prime üyeleri Amazon.com.tr’de Prime üyelerine özel indirimlerden yararlanabiliyor. Aynı gün ve ertesi gün teslimat imkanları için ek ücret ödemezsiniz.

Prime Video hizmetini ek ücret vermeden kullanabilir ve platformdaki dizileri, filmleri, belgeselleri seyredebilirsiniz. Prime Gaming’in avantajları sayesinde dilediğiniz bir Twitch kanalına ücretsiz abone olabilir ve çeşitli oyunlarda oyun içi ücretsiz eşyalar edinebilirsiniz.

Prime hakkında daha fazla detay

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim