Anlık Bildirim

F1 araçlarında dijital reklam panoları dönemi

Araçların gövdelerine uygulanan sabit reklam etiketleri yerine dinamik olarak değişen dijital ekranlar McLaren ekibinin hali hazırda test ettiği ve kullanmaya başlayacağı bir yenilik olacak.
F1 Tam Boyutta Gör
Reklam konusunda en agresif etkinlik alanlarından birisi olarak gösterilen F1 araçları bugüne kadar geleneksel yapıştırma veya kaplama tarzında reklamlar yerleştiriyordu. Artık dijital ekranlara geçiş başladı.

McLaren araçlarında dijtial reklamlar

Gelen bilgilere göre McLaren F1 araçlarında Kindle benzeri bir elektronik mürekkep ekran barındıran dijital reklam panoları test ediliyor. Kindle ekran teknolojisini geliştiren Seamless şirketinin imzasını taşıyan ekranlar klasik yapıştırma işine de son veriyor.

F1 araçlarının dinamikleri hayati önem taşıdığı için entegre edilecek yeni bileşenlerin haliyle dayanıklı ve güvenli olması gerekiyor. 190 gramlık bu ekranlar sarsıntı ve ısı testlerini geçmiş durumda. İlerleyen dönemlerde kasklara dahi entegre edilmesi düşünülüyor.

Bu ekranlar reklamların yanında tur sayıları veya farklı istatistikler de yansıtılabilecek. Dijital panoların ilk olarak MCL36 Formula One aracında sadece antrenman turlarında kullanılacağı belirtiliyor. Bununla birlikte sonraki dönemlerde bu teknolojiyi F1 araçlarında daha sık görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim