Anlık Bildirim

MediaTek Dimensity 9200 ile gelecek ilk akıllı telefonlar netleşti

MediaTek'in Apple A16 Bionic'e kafa tutacak yeni üst sınıf işlemcisi Dimensity 9200 kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Amiral gemisi yonga setiyle çıkış yapacak ilk akıllı telefonlar da netleşti.
MediaTek Dimensity 9200 ile gelecek ilk telefonlar netleşti Tam Boyutta Gör
MediaTek kısa bir süre önce Dimensity 9200 olarak adlandırılan amiral gemisi mobil işlemcisini tanıttı. Lansmanın sona ermesiyle birlikte birkaç büyük marka bu yonga setini yeni akıllı telefonlarında kullanacaklarına dair resmi tanıtım kampanyaları yapmaya başladılar.

Özellikle Asus, Vivo ve Oppo gibi şirketler Dimensity 9200 tabanlı yeni ürünler çıkarma hazırlığı yapıyor. İçeriden gelen bilgilere göre bu modeller Vivo X90, Oppo Find X6 Dimensity Edition ve Asus Zenfone 10 (veya yeni ROG Phone ailesi modeli) olarak piyasaya sürülecek.

MediaTek Dimensity 9200 ile gelecek ilk telefonlar netleşti Tam Boyutta Gör

Apple A16 Bionic'e rakip olacak

Ne yazık ki şu an için söz konusu akıllı telefonların çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok. MediaTek Dimensity 9200, ARMv9 Gen 2 mimarisi üzerine inşa edilen ilk yonga seti olarak geldi. Mobil platform Wi-Fi 7, LPDDR5X RAM ve ışın izleme teknolojisini destekliyor.

MediaTek Dimensity 9200 ile gelecek ilk telefonlar netleşti Tam Boyutta Gör
Apple A16 Bionic'e rakip olarak gösterilen MediaTek Dimensity 9200 ile ilgili detaylı bilgilere buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim