Anlık Bildirim

Menzil canavarı scooter geliyor: 8.5kW güce sahip Ola S1, S1 Pro satışa çıkıyor

Ola Electric, yeni scooterları S1 ve S1 Pro'yu satışa çıkartıyor. Oldukça güçlü motora sahipken şaşırtıcı menzil sunan scooterların, özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Menzil canavarı Ola S1 ve S1 Pro'nun özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Ola Electric, merakla beklenen elektrikli scooter’ı Ola S1 ve Ola S1 Pro’yu satışa çıkarıyor. İki farklı pil seneçeği ile gelecek scooterlardan S1 modeli 2.98 kWh pil sunarken, S1 Pro modeli 3.97 kWh pile ev sahipliği yapıyor. Toplamda 8,5kW güç sunan yeni scooterlar, Eylül ayında satışa sunulacak ve Ekim ayında teslimatları başlanacak.

Ola S1, Ola S1 Pro özellikleri

Elektrikli scooterlar arasında menzil sorunun üstesinden gelen Ola Electric, S1 modelinde 0-40 km/s hıza 3.6 saniyede ulaşabilirken 121 km menzil ve 90 km/s hız ile kullanıcılara sunuluyor. Tepe model S1 Pro ise, 3 saniyede 0-40 km/s hıza ulaşabilmesi ile beraber oldukça yüksek 181 km menzil ve 115 km/s hız ile gelecek. Ayrıca Pro modele özel Normal, Spor ve Hiper olmak üzere üç sürüş modu yer alacak.

Menzil canavarı Ola S1 ve S1 Pro'nun özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Dayanıklılık, performans, menzil ve güvenliği arttırmak isteyen şirket, araçların aküsünü izleyen bir pil yönetim sistemi ile birlikte geliyor. Fiziksel bir anahtara sahip olmayan araçlar, dijital anahtar ile kullanıcının telefonunun yakınlığını algılayarak otomatik olarak kitlenecek ve açılacak. Modellerin her iki köşesinde mono-shock süspansiyonu yer alırken, disk frene sahip 110/70 R12 lastikler bulunuyor. Yokuş kalkış sistemi de bulunan scooterlar, aynı zamanda gaz çubuğunu ters çevirerek ters yöne de gidebiliyor.

Akıllı özellikler ve güvenlik bir arada

7 inç boyutlarında dokunmatik bir ekran ve çoklu mikrofon düzeneğine sahip modeller ayrıca akıllı ses tanıma özelliğini MoveOs işletim sistemi üzerinde çalıştırıyor. Şirket, scooterları akıllı bir hale getirebilmek için 4G, Wİ-Fi ve Bluetooth bağlantısına ve 3 GB RAM’e sahip sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından desteklenen araç kontrol ünitesine (VCU) ev sahipliği yapıyor.

Güvenlik önlemleri konusunda da özellikleri bulunan modeller, hırsızlığı önlemek ve güvenliği arttırmak için uyarı sistemi, coğrafi sınır, ateşleme gecikmesi ve suya toza dayanıklı bir pil içeriyor. Hindistan pazarında ilk çıkışını yapacak scooter modellerinden S1’in başlangıç fiyatı 1.347 dolar olarak belirlenirken, S1 Pro modeli ise 1.752 dolar başlangıç fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
56664 kez okundu.
43 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli scooter, ola ve Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim