Anlık Bildirim

Sony'nin ardından Microsoft da açıkladı: Xbox Series X ve S fiyatlarına zam gelecek mi?

Sony dün yüksek enflasyon nedeniyle birçok pazarda PlayStation 5 fiyatlarına zam yaptığını duyurmuştu. Peki rakip Microsoft'un oyun konsollarında fiyat artışı olacak mı? Resmi açıklama geldi.

Microsoft açıkladı: Xbox Series X ve S fiyatlarına zam gelecek mi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Sony dün PlayStation 5 oyun konsolu için ABD dışındaki tüm büyük pazarlarda fiyat artışı yaptığını duyurmuştu. Japon teknoloji devi alınan kararı yüksek küresel enflasyon oranları ve olumsuz döviz eğilimlerine bağladı.

Zam haberinin gündeme yansımasıya birlikte Microsoft'un da Xbox fiyatlarını artırabileceğine yönelik bir endişe oluştu. Windows Central internet sitesine konuşan bir şirket yetkilisi oyun severlerin yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı.

Microsoft açıkladı: Xbox Series X ve S fiyatlarına zam gelecek mi Tam Boyutta Gör

"Fiyat yükseltme planımız yok"

Microsoft temsilcisi şirketin mevcut nesil oyun konsollarının fiyatlarını yükseltmek gibi bir planının olmadığını söyledi. Konsollar için önerilen perakende satış fiyatları öncekiyle aynı kalacak. Yani Xbox Series S için 299 $ (250 £, 300 €), Xbox Series X içinse 499 $ (450 £, 500 €) fiyat politikası devam edecek.

Yapılan bu açıklama şirketin gelecekte konsol fiyatlarını artırmayacağını garanti etmese de, en azından kısa vadede bunu yapmayacağını gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim