Anlık Bildirim

Microsoft çift ekranlı Surface Duo'yu Temmuz'da çıkarmaya hazırlanıyor

Microsoft çift ekranlı Android telefonunu beklenenden daha erken piyasaya sürmeyi planlıyor. Şirketin hedefi Surface Duo'yu Galaxy Fold 2 tanıtılmadan önce satışa sunmak.

Microsoft çift ekranlı Surface Duo'yu Temmuz'da çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, Surface Duo isimli katlanabilir telefonunu planlanandan daha erken satışa sunacak gibi görünüyor. Windows Central editörü Zac Bowden'a göre, şirket ilk Android telefonunu Temmuz ayında piyasaya sürecek.

Deneyimli editör Microsoft'un avantaj kazanmak adına Surface Duo'yu Galaxy Fold 2 tanıtılmadan önce çıkarmayı hedeflediğini söyledi. Samsung yeni katlanabilir telefonunu 5 Ağustos'ta duyuracak. Surface Duo'nun ise Temmuz ayında çıkış yapacağı bildiriliyor.

Microsoft çift ekranlı Surface Duo'yu Temmuz'da çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Surface Duo özellikleri

Çift ekranlı Surface Duo ilk kez geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Surface etkinliğinde görücüye çıkmıştı. Katlanabilir cihazda 1350 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip iki 5.6 inç ekran bulunuyor.

Qualcomm Snapdragon 855 işlemci ve 6 GB LPDDR5 RAM'den güç alan Surface Duo, 11 megapiksel arka kamera, 3.460 mAh pil, 4G LTE bağlantısı ve Surface Pen kalem desteği ile gelecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim