Anlık Bildirim

Microsoft Defender, 365 üyelerine özel tüm platformlara geliyor

Microsoft'un güvenlik yazılımı Defender, bugün itibari ile 365 hizmetinin bir parçası olarak tüm platformlara geliyor. Tüm cihazlar için tek bir noktadan koruma sağlayacak.

Microsoft Defender, macOS ve Android'e geliyor Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, mobil cihazlar ve Windows cihazlarda kullanılan Defender güvenlik uygulamasını artık tüm platformlara getiriyor. Bugün güvenlik yazılımının yeni bir sürümünü piyasaya süren şirket, Microsoft 365 hizmetinin bir parçası olarak sunulan yeni yazılımı Android, Windows, iOS ve macOS için kullanıma sundu.

Güvenlik çözümlerine tek bir noktadan ulaşılacak

Yerel tehditlerin yanı sıra çevrimiçi tehditlere karşı da koruma sağlamak üzere tasarlanan Defender, Microsoft’a göre kullanıcıların güvenlik çözümlerine tek bir noktadan ulaşmalarını hedefliyor. Bununla birlikte yeni yazılım, uygulamanın yüklü olduğu diğer cihazların güvenlik durumunu gösterecek ve üçüncü taraf antivirüs veya yerleşik güvenlik uygulamaları ile birlikte çalışacak.

Android platformunda halihazırda yüklü ve yeni indirilen uygulamalar için kötü amaçlı yazılım taraması ve kendi antivürüsü ile birlikte gelen Windows Defender, iOS platformunun daha güvenli olması sebebiyle yalnızca web koruması içerecek. Yeni yazılım iOS kullanıcıları için daha az işleve sahip olsa da, uygulamanın yüklü olduğu diğer cihazların güvenliği hızlı bir şekilde kontrol edilebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim