Anlık Bildirim

Microsoft, Office 2021'in yeni özelliklerini ve fiyatını açıkladı

5 Ekim'de Windows 11'i piyasaya sürecek Microsoft, Office 2021'in detaylarını fiyatını açıkladı. Yeni Office, tasarımsal değişiklikler ve ortak çalışma özelliği ile kullanıcı deneyimini arttıracak.

Microsoft Office 2021 Tam Boyutta Gör

Microsoft, 5 Ekim’de piyasaya çıkacak Windows 11 için tüm hazırlıklara devam ediyor. Şirket yeni Windows ile beraber çıkış yapacak Office 2021’in detaylarını ve fiyatını açıkladı.

Kullanıcı deneyimi artıyor

Microsoft 365 ile entegrasyon sunacak yeni Office, gerçek zamanlı birlikte yazma ve OneDrive kullanılarak aynı belge üzerinde ortak çalışmalara izin verecek. Ayrıca Windows 11’in bir parçası olarak nitelendirilen entegrasyon özelliği Windows 10 ve macOS kullanıcılarına da sunulacak.

Microsoft Office 2021'in yeni özellikleri ve fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör

Microsoft 365 ve Office 2021, kişisel kullanım için Microsoft Teams’i içerecek ve görev yönetimini kolaylaştıracak. Microsoft tarafından görsel tasarımları da elden geçirilen yeni Office, değişen renk paleti, daha yumuşak pencere köşeleri ve renkli durum göstergeleri ile geliyor.

5 Ekim’de çıkacak Office 2021’in Excel, Word, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams’i içeren Home ve Student sürümleri 149.99 dolar, Business sürümü ise 249.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16123 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, microsoft office ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim