Anlık Bildirim

Microsoft Telefonunuz uygulaması isim değiştirdi, Honor ile ortaklık kurdu

Windows işletim sisteminde Android telefonunuzu kısmi de olsa kontrol edebilmenizi sağlayan Telefonunuz uygulaması isim değiştirirken Çin odaklı kritik bir hamle de yapıyor.

Microsoft’un Android telefonlardan Windows işletim sistemine bildirimleri yansıtabilme, galeriye erişebilme ve telefon görüşmelerini aktarabilme gibi kolaylık odaklı fonksiyonlara sahip Telefonunuz uygulaması isim değiştirdi.

Microsoft Telefon Bağlantısı uygulaması

Microsoft Telefon Bağlantısı olarak ismi değişen Windows uygulamasının Android tarafında ise Windows Bağlantısı adını aldığını görüyoruz. Windows Telefon Bağlantısı uygulamasındaki QR kodunu okutarak Android uygulamasını indirebiliyorsunuz. Bildirimleri biraz daha ön plana alan uygulama renk paletindeki kontrolü arttırırken Windows 11 tasarımını temel alan çizgilere geçiş yapmış. 

Diğer taraftan Honor markası ile yapılan ortaklık sayesinde Çin’de de uygulama kullanıma sunuluyor. Honor Magic V, Magic4, Magic4 Pro, Magic4 Ultimate, Magic3, Magic3 Pro, Magic3 Pro+ akıllı telefonları uygulama ile uyumlu ve bilgisayar uygulamasını kolay bir şekilde kullanabilecekler. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim